top of page
P61-MAS_SANTO_extra_pictures_(70)-resized.jpg

Een inzicht reis die ik iedere leider, vrouw en man, zou gunnen

Voor mij was deze training een buitengewoon bijzondere ervaring. Eigenlijk was ik bij toeval met de dames van Vrouwen van de Toekomst in aanraking gekomen omdat mijn HR manager ervan had gehoord en had bedacht dat dit voor mij een super mogelijkheid zou zijn om mijn leiderschaps kwaliteiten verder te ontwikkelen. Aangezien ik me normaal gesproken meer spiegel aan mannelijke leiders, vond ik het idee van een training met alleen vrouwen eigenlijk een beetje spannend en ongemakkelijk, maar ik besloot om toch de sprong in het diepe te wagen. Ik had mezelf voorgenomen om heel open in de training te stappen om zoveel mogelijk nieuwe inzichten te kunnen krijgen, maar op het moment van aanmelden had ik nog geen duidelijke hulpvraag voor ogen, toch vormde die zich tijdens de professionele intake analyse al snel. Tijdens de bijeenkomsten voorafgaande aan de training kreeg ik de mogelijkheid om mijn medecursisten te leren kennen en werd ik enthousiast over de variëteit aan werk- en levenservaring van deze dames, waardoor ik met heel veel energie aan mijn reis begon. De schoonheid van de trainingslocatie, de gezelligheid en vooral veiligheid van de groep vrouwen en de professionaliteit en warmte van de coaches, leverde voor mij een geweldige entourage om mij volledig open te stellen voor het programma, met als uiteindelijke resultaat een enorme berg nieuwe inzichten en ook praktische handvaten om mijn leiderschap verder vorm te geven in de toekomst. Ik ben mijn toenmalige HR manager en ook de dames van Vrouwen van de Toekomst daarvoor enorm dankbaar! Een inzicht reis die ik iedere leider, vrouw en man, zou gunnen. Mocht je graag meer willen horen over mijn ‘reis’ ervaringen voel je dan vrij om contact op te nemen.’

Dr. Katelijn Ramakers, Manager Regulatory Affairs & QA - Europe/SA/ANZ & Russia/KAZ Amway

“Deze reis was een feest voor mezelf en mijn persoonlijk leiderschap”

Ik heb al een aantal cursussen gedaan op het gebied van leiderschaps- en persoonlijke ontwikkeling. Hierin heb ik veel over mezelf geleerd en nieuwe inzichten opgedaan. Ik heb ook echt mooie stappen in mijn ontwikkeling kunnen maken, maar ik merkte toch ook wel dat het vaak nog wat op de oppervlakte bleef, waardoor ik niet altijd in staat was om gedrag of geloof over mezelf echt te veranderen zodat het ook echt van mij werd. Dat ik hierin zelf de rem was, wist ik wel, maar zie dat maar eens te veranderen. Voor iemand die niet makkelijk verbinding maakt met zichzelf en met een ander is dat een hele stap.

 

Tijdens deze fantastische reis ben ik thuisgekomen. Thuis gekomen in de groep, bij de coaches, maar ook echt thuisgekomen bij mezelf. Ik heb super veel over mezelf geleerd en door de manier waarop het programma is opgebouwd, voelde dit als een heel natuurlijk proces. Het ontdekken en onderzoeken over wat mij als persoon heeft gemaakt en gevormd was natuurlijk super spannend, maar de verbondenheid in en van de groep, heeft er echt voor gezorgd dat ik geen moment het idee had dat ik hiervan weg kon of weg wilde duiken. Je leert dingen over jezelf zonder oordeel, maar vanuit inzicht en observatie, en je kunt dit ook gelijk relateren aan hoe je nu bent als mens en hoe je functioneert in je werkomgeving. Dingen waar je last van hebt, kun je aanpakken, andere dingen zijn ook gewoon de moeite waard om te behouden heb ik ingezien. Deze dingen maken mij ook tot mijn unieke ik.

 

Deze reis was een feest voor mezelf en mijn persoonlijk leiderschap. Het was echt heel erg gaaf om met al die geweldig krachtige vrouwen deze zoektocht samen te doorlopen. Gaandeweg de reis, zie je dat mensen groeien in hun kracht en dat ze letterlijk gaan stralen. Wat een feest om hiervan getuige te mogen zijn. In de verbinding met mezelf en mijn roeping, heb ik mezelf beter leren kennen en wat voelt het goed om vanuit mijn eigen kracht deze weg te vervolgen vol vertrouwen dat ik hiermee voor mezelf het verschil ga maken!

Annemarie Kools, Expertleider Klant en Merkpartners VGZ

“Ik heb intens genoten van de diepgaande sessies, waardoor je als mens en leider vanuit je zijn en rust nog meer je rol kunt pakken”

Wat een reis hebben we mogen maken. Ik heb zo intens genoten van de diepgaande sessies en vele inzichten waardoor je als mens maar zeker ook als bestuurder, directeur of leider nog beter je rol kunt pakken en meer vanuit rust en zijn kunt acteren. Samen met de andere deelnemers leer je nog veel meer, inspireer je elkaar en moedig je elkaar aan om je unieke zijn nog verder te verdiepen.

Jessie Bekkers, Directeur bestuurder Laurentius

“Het was voor mij een onvergetelijke reis naar mijzelf en mijn kracht.”

Het was voor mij een onvergetelijke reis. Niet alleen een reis naar een prachtige locatie in Spanje maar ook een reis naar mezelf en mijn kracht. Die reis was niet altijd makkelijk; er waren hobbels, hindernissen en soms was ik even verdwaald maar de bestemming was het allemaal waard. En niet alleen mijn reisgezelschap heeft het een inspirerende en waardevolle reis gemaakt maar zeker ook de reisleiding. Hetty, Monique, Miloe en Marijn voelen heel goed aan wat nodig is om bij de bestemming te komen. 

Anita Tolboom, Manager Human Resources SHARP

“Wat een mooie, intensieve en waardevolle reis!”

In oktober 2021 heb ik de leiderschapsreis naar Spanje gemaakt. Wat een mooie, waardevolle & intensieve reis!

De locatie, de 4 geweldige trainers en het programma maken dat je in een aantal dagen echt met jezelf aan de slag gaat waarbij iedere keer de koppeling gemaakt wordt hoe je dit kunt inzetten in je werk en rol als leidinggevende. Wat mij vooral aansprak was de fijne combinatie van theorie opgevolgd door ‘doen’ en meteen toepassen en/of uitwerken voor jezelf door midden van diverse opdrachten. De trainers zetten je aan tot reflecteren en vragen een extra verdiepende laag aan te boren. Resultaat hiervan is dat je na een aantal dagen naar huis gaat met een geweldige rugzak met inzichten en handvaten voor je persoonlijk leiderschap.

Ingrid Peels, Onderwijsmanager Fontys

bottom of page